Condicions de Compra

slider3

Molts dels nostres clients han mostrat preferències diferents respecte als productes i quantitats que us hem servit durant aques temps i, per aquest motiu, hem decidit donar un pas més i oferir-vos la CISTELLA A MIDA.

 

Amb aquest canvi podrem oferir un servei més ajustat a les vostres necessitats i gustos, alhora que incorporar tots els productes ecològics que disposem a la nostra botiga física de Sant Feliu de Guíxols.

Com i quan fer la comanda

La comanda es pot fer a través del web www.hortdencliment.es. Si teniu qualsevol dubte podeu contactar per telèfon al 872027806, de dimarts a dissabte, en horari de 9-13 i 17,30-20:00 h.

Setmanalment, cada divendres, s’actualitzaran els productes frescos i les novetats. Teniu temps d’efectuar la comanda fins dimarts, abans de les 24h.

La comanda mínima ha de ser de 25 €, transport apart.

Zones de repartiment

L’Hort d’en Climent distribueix a les poblacions de Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, Santa Cristina d’Aro, Calonge, Sant Antoni de Calonge, Palamós, Llagostera, Cassà de la Selva, Caldes de Malavella, Girona, Agullana i La Jonquera.

Per altres poblacions pròximes a la zona de repartiment, cal consultar-ho.

Dies i horaris d’entrega

Els dies d’entrega són el dimecres i dijous  tarda (horari a concretar).

Per altres poblacions cal consultar-ho.

Despeses d’enviament

Les entregues a domicili tenen un cost fix de 4,95 €. Si la comanda supera els 70 €, les despeses de transport són gratuïtes. Per entregues a altres poblacions fora de la zona de repartiment cal consultar l’import.

També es pot recollir la comanda al nostre local del C/ Sant Joan nº 26, sense cap recàrrec, en horari de 9 a 13 h i de 17,30 a 20h (us preguem que prèviament aviseu si passareu al matí o a la tarda).