Demanar Cistella a mida

Per adquirir l’informació setmanal cal enviar les seves dades personals (nom, cognoms, adreça i telefòn) a l’e-mail: hortdencliment@gmail.com, o bé trucant al telèfon 695 260 453.

Després de dos anys de funcionament, oferint-vos el nostre servei de cistelles a domicili, hem fet una parada al camí per reflexionar la manera de seguir donant-vos el millor servei possible, a tots els que esteu interessats en els productes ecològics i compromesos amb la vostra salut.

Molts dels nostres clients han mostrat preferències diferents respecte als productes i quantitats que us hem servit durant aquest temps i per aquest motiu, hem decidit donar un pas més i oferir-vos la CISTELLA A MIDA.

La proposta es senzilla:

  • Us enviarem setmanalment per correu electrònic un llistat amb tots els productes disponible aquella setmana.
  • El correu portarà annex una taula excell que haureu de descarregar en el vostre ordinador i emplenar amb les quantitats que vulgueu de cada producte. La taula estarà configurada per calcular directament el cost de la cistella, havent de ser un consum mínim de 22€, més 3€ de transport.
  • Ens envieu un correu annexant la vostra comanda….i a finals de setmana podreu gaudir exactament dels productes que més t’agraden a casa teva!!!!

Amb aquest canvi podrem oferir-vos un servei més ajustat a les vostres necessitats i gustos, alhora que incorporar altres productes ecològics que faran més deliciosa la vostra compra (iogurts, llet, ous, oli….).

Diumenge rebran el correu electrònic amb els productes de la setmana, per fer la seva cistella a mida, i els encàrrecs de cistelles  s’han de fer abans de dimecres al migdia.

No deixis passar l’oportunitat de menjar sà de manera còmoda i amb totes les garanties!!!!

La cistella mínima es de 28€
El preu de transport de les cistelles es de 4€